futloos

“Ik heb echt helemaal nergens zin in”

 

“Ik doe teveel wat andere willen en te weinig wat ik zelf wil”

 

“Ik heb de energie niet om met vrienden iets leuks te doen”

 

“Het lukt me niet om thuis ook nog gezellig te doen”

 

 

Soms heb je van die momenten in je leven waarin je niet lekker in je vel zit. Je voelt dat je weinig fut hebt en minder onderneemt. Je bent inmiddels op een punt aangekomen dat je steeds minder kan en wilt voldoen aan de verwachtingen van je omgeving of de verwachtingen die je jezelf hebt opgelegd.

 

Het is niet de eerste keer dat je met dit gevoel worstelt. Hoewel het je wel steeds gelukt is om het gevoel van futloosheid kwijt te raken. Toch ervaar je steeds weer om de zoveel tijd die futloosheid.

 

Het zou kunnen dat je al langere tijd jezelf voorbij gaat, te hard werkt, jezelf teveel hebt blootgesteld aan stress en/of onvoldoende je grenzen hebt aangegeven. 

 

Om grip te krijgen op je futloosheid is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie jij als persoon bent. Naast het snappen wat je futloosheid veroorzaak is het ook nodig om kennis te krijgen in wat je anders kan doen om je futloosheid te verminderen of te voorkomen.

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier van deze site of bel 0615490331.

 

Soms is het niet wenselijk om na de intake gelijk te starten met gesprekken. De ervaring leert dat het in de piek van jezelf niet goed voelen onvoldoende helpt om ingewikkelde gesprekken aan te gaan.

 

Onze filosofie is dat het fysiek in beweging komen voorop staat en helpt bij het je beter voelen en meer energie krijgen. Onder begeleiding van een sport-fysiotherapeut zal er met zorg een persoonlijk sport programma samengesteld worden.

 

Waarna in later stadium de gesprekken met de systeemtherapeut een vervolg zullen krijgen om uiteindelijk ook jezelf beter te begrijpen, zicht te krijgen op wat nodig is of anders moet om je minder futloos te voelen.

 


Download
folderfutloosMOV
futloosmetmovamento.pdf
Adobe Acrobat document 100.7 KB